Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.18 secunde)
Trei dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru Ford au depus cereri de intentie pentru a ocupa terenuri în Parcul Industrial Craiova, dar acesta înca nu are suprafetele necesare, pentru ca autoritatile s-au târât prin instante.
Craiova va avea primul incubator de afaceri în "ograda" Parcului Industrial, cu fonduri de la Uniunea Europeana.
Cele 30 de autobuze achizitionate recent de Transurb au inceput sa schimbe balanta in raport cu operatorii din transportul privat, care au renuntat deja la zeci de masini din parcurile auto proprii.
Nemtii de la Kirchhoff Automotive vor produce pentru Ford structuri de caroserie Renumitul producator de structuri de caroserii auto din Germania, Kirchhoff Automotive, isi deschide o unitate de productie chiar in incinta fabricii auto Ford din Banie, la fel ca alti sapte furnizori care s-au instalat deja in curtea uzinei craiovene.
Primaria Craiova vrea sa cheltuiasca un milion de euro, bani europeni, pentru refacerea teatrului de vara din Parcul "Nicolae Romanescu", constructie pe care arhitectul-sef al orasului ar desfiinta-o Forul legislativ local din Craiova a aprobat joi cererea de finantare a proiectului intitulat "Reabilitare teatru de vara din Parcul 'Nicolae Romanescu'".
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor! Dupa succesul inregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori in Parcul Al.
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52. In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
AGERPRES / Ziua Limbii Romane, in Capitala: Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Ce spun specialistii (1) Parcurile Capitalei au ramas locul perfect de odihna pentru multi bucuresteni. ... Noi am intrebat trei specialisti in domeniu si cel a carei amenajare a fost laudata cel mai mult, in fiecare dintre topurile realizate de acestia, a fost parcul Carol.
Senatorul Alexandru CORDOS i-a interpelat pe Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, d-na Rovana Plumb, si pe Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dl Daniel Constantin.
Bucurestenii isi pot verifica gratuit sanatatea plamanilor sambata si duminica in Parcul Tineretului, in cadrul celei de-a VII-a editii a campaniei "Tu stii cati ani au plamanii tai?".
Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat Zona de protectie a Monumentului ostasului necunoscut din Parcul Carol din Capitala va fi reabilitata si adusa la starea initiala, a anuntat, joi, primarul general Gabriela Firea.
Pirloaga Marian) Restaurantul-terasa apartinand bine cunoscutului calarasean Marian Ceacarescu a ramas in memoria multora drept un loc unde te puteai distra la o bere sau servi o mancare ieftina si foarte buna.
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Bibiana Stanciulov Director General la Magiun de prune Topoloveni, participa in acest week-end in Parcul Kiseleff (langa Casa Doina) la Festivalul Copiilor si Rusaliilor, pana pe data de 11 iunie, cu delicioasele alimente functionale Topoloveni si Topoloveana.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Palinca de mere si palinca de pruna au fost extrem de cautate la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna.
google-analytics.com